Krijg een beter leven

Wie zijn wij?

Wij zijn Peter en Sarina van Middelaar.

We hebben beiden meegemaakt dat een bedrijf waar je jarenlang met veel plezier werkt, plotseling zijn deuren moet sluiten. Wegens economische omstandigheden, oftewel gewoon last van de crisis, een veranderende maatschappij.

Dan besef je ook hoe kwetsbaar je bent. En denk je: Wat nu? Hoe vast is een 'vaste baan' eigenlijk? Wil je nog wel voor een baas werken? Vast zitten aan werktijden die voor jou bepaald worden? Overwerken of niet? Bang dat je baan op de tocht staat als je je niet aanpast? En als er geen geld of ruimte meer is voor jou, weer opnieuw op zoek... van contract naar contract, van werk naar (geen) werk? Kan het ook anders? Zijn er nog andere mogelijkheden?

Jazeker, het kan ook anders! Wij zijn  in contact gekomen met Team Marketing. We hadden er nog nooit van gehoord, maar waren positief verrast door de mogelijkheden die het ons biedt.

We zijn hier verder mee aan de slag gegaan. Ons werk bestaat nu uit het helpen en coachen van mensen en dezelfde kans aan anderen laten zien. En op deze manier bouwen wij zelf zekerheid op voor de toekomst.